Shure - MSS geluidstechniek - verhuur en verkoop van geluid en licht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Shure is opgericht in april 1925 en is al jarenlang marktleider op het gebied van microfoons en toebehoren.
Of het nu gaat om een gewone zangmicrofoon of een"High end" draadloos systeem, Shure heeft het.
SHURE SM58


De legendarische SM58® is een branchestandaard, zeer veelzijdige, cardioïde, dynamische zangmicrofoon die speciaal gemaakt is voor een warme en heldere vocale weergave. De SM58® is steevast de eerste keuze voor zang optredens in de hele wereld.
SHURE SM57

De legendarische SM57 is een branchestandaard, zeer veelzijdige, cardioïde, dynamische microfoon die getuned is voor de heldere weergave van versterkte en akoestische instrumenten. De SM57 is ideaal voor geluidsversterkings- en opnametoepassingen.
SHURE BETA 87A

De gedetailleerde Beta 87A condensator-zangmicrofoon heeft een egale, aangepaste respons voor een warm, nauwkeurig geluid. Zijn supercardioïde polar pattern biedt maximale isolatie van andere zangers of instrumenten in de buurt.
SHURE BETA 58A

De Beta 58A dynamische zangmicrofoon is speciaal ontworpen voor live optredens en project studio-opnamen. De frequency response accentueert specifiek zang, en de supercardioïde karakteristiek isoleert andere geluidsbronnen.
SHURE BETA 56A

Een professionele, compacte drummicrofoon ontwikkeld voor close miking van snares en toms. Het supercardioïde ontwerp biedt maximale isolatie van andere podiumgeluiden.
SHURE BETA91A

De Beta 91A is geoptimaliseerd voor kickdrums zowel als traditionele low-end toepassingen waaronder piano. De Beta 91A is een half-cardioïde condensator-grensvlakmicrofoon met een geïntegreerde XLR-voorversterker die ontworpen is voor een sterke low-end respons.
SHURE SLX4 met BETA87A

De robuuste SLX draadloze systemen van Shure brengen ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en buitengewone geluidskwaliteit binnen handbereik. De SLX draadloze systemen bieden een specifieke oplossing voor vrijwel elke toepassing.
SHURE BLXR met SM58

Dit SM Draadloos Zang Systeem maakt met de SM58 gebruik van een cardioïde dynamische zangmicrofoon die speciaal is gemaakt voor een warme en heldere stemreproductie, en makkelijk is in te stellen.
SHURE PSM900 IN EAR SYSTEEM
Het PSM 900 in-ear monitorsysteem van Shure biedt een heldere en nauwkeurige audio kwaliteit en robuuste RF-prestatie. Innovatieve eigenschappen zorgen voor gebruiksvriendelijkheid en een snelle set-up, waardoor de PSM 900 de ideale oplossing is voor de meest veeleisende professionele toepassingen.

Luidsprekersystemen

Luidsprekersystemen

Mengtafels

Microfoons

Microfoons

Microfoons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu